Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: «Επίσκεψη στη Βιβλιοθήκη»

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 οι μαθητές της Ε΄ τάξης των Εκπαιδευτηρίων Πάνου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στη Παπαχαραλάμπειο Βιβλιοθήκη της Ναυπάκτου και έκαναν μια μοναδική ξενάγηση στο χώρο των βιβλίων. Με αφόρμηση το βιβλίο «Τα φανταστικά ιπτάμενα βιβλία» του Μόρρις Λέσμορ, οι μαθητές μας εστίασαν στην αξία του βιβλίου, έμαθαν για τα διαφορετικά είδη βιβλιοθηκών και παροτρύνθηκαν να αποκτήσουν μια πιο στενή σχέση με το βιβλίο στην καθημερινή τους ζωή.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα βιβλία κάνουν τη ζωή μας πιο ευχάριστη, τη ζωή μας πιο πολύχρωμη και την ύπαρξή μας πιο ενδιαφέρουσα!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου