Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Οι ήρωες της Επανάστασης του 1821...φωτίζονται!

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη σχολική εορτή του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Πάνου ενόψει του εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.
Στην κατάμεστη αίθουσα «Βιργινία Πάνου» του σχολικού συγκροτήματος οι μαθητές των δύο τμημάτων της Δ’ τάξης παρουσίασαν δραματοποιημένο θεατρικό κείμενο, που αναφερόταν στους σπουδαιότερους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης. Οι ήρωες με το εικαστικό τρικ των κάδρων, μέσα από τα οποία ξεπρόβαλλαν θύμισαν στους πάντες τον ηρωισμό, το θάρρος και τη γενναιότητα που λειτούργησαν ως φάρος αυτοθυσίας στο δρόμο προς την Ελευθερία.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε σύντομη τελετή απόδοσης της σημαίας στον σημαιοφόρο και τους παραστάτες που θα εκπροσωπήσουν το σχολείο παρελαύνοντας το πρωί του Σαββάτου στην πόλη της Ναυπάκτου.
Η διοίκηση και το εκπαιδευτικό προσωπικό συγχαίρουν τους συντελεστές της εορτής και εύχονται Χρόνια Πολλά σε όλους για την Εθνική Επέτειο.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου