Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Νηπιαγωγείο-Δημοτικό: ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ 2017

Στο πλαίσιο του προγράμματος του Θεάτρου Σκιών στην Ελλάδα στην ώρα της Μουσικής το τμήμα των προνηπίων και οι μαθητές της Γ΄ τάξης τραγούδησαν το «Σαν τον Καραγκιόζη» του γνωστού συνθέτη Διονύση Σαββόπουλου. Μάλιστα οι μαθητές της Γ΄ τάξης συνόδευσαν το τραγούδι με κρουστά όργανα. Η απρόσμενη αυτή συνεργασία ενθουσίασε μικρά και μεγάλα παιδιά, κάτι που στην εικόνα φαίνεται από την ενεργή και δυναμική συμμετοχή τους, και απέδωσε μοναδικό αποτέλεσμα. Η ζωντάνια αντικατοπτρίζεται στην καθαρή, χαρούμενη φωνή τους και μας υπενθυμίζει πως ο Καραγκιόζης εξακολουθεί να παραμένει διαχρονικός και να μιλάει στις ψυχές όλων μας.


« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου