Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Ε' Δημοτικού: «Γέφυρες χτίζουμε, φράγματα γκρεμίζουμε»

Την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 οι μαθητές της Ε δημοτικού επισκέφθηκαν την Παπαχαραλάμπειο Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου και παρακολούθησαν ένα βιωματικό εργαστήριο-σεμινάριο με εμψυχώτρια την κα Άντζυ Κάντζου, με θέμα τον ρατσισμό και ειδικότερα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες στη σύγχρονη πραγματικότητα. Τα παιδιά, μέσα από ένα συγκινητικό παιχνίδι ρόλων, προσέγγισαν βιωματικά τα συναισθήματα των προσφυγικών οικογενειών, που ζουν ακόμη και στις μέρες μας την οδύνη του πολέμου.
Ήταν μια πολύτιμη εμπειρία, καθώς τα παιδιά μας απέδειξαν για ακόμη μια φορά πως έχουν μια αθώα ματιά και κυρίως ευαισθησίες!
Ευχαριστούμε τους υπευθύνους της Βιβλιοθήκης για την άψογη συνεργασία και την κα Κάντζου για την ξεχωριστή αυτή εμπειρία.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου