Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Ο Α.Σ.Π Προμηθέας, σε συνεργασία με την Μπακαλάρος Α.Ε. –χορηγού των αναπτυξιακών τμημάτων της ομάδας και υποστηρικτή του προγράμματος «ΝΟΥΣ»- διοργανώνουν υπό την αιγίδα της ΕΣΚΑΗ, πρωτάθλημα 3on3 με τη συμμετοχή ακαδημιών από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.
Έπειτα από απόφαση της Μπακαλάρος Α.Ε., η συμμετοχή στο 3on3 γίνεται άνευ αντιτίμου για τους αθλητές, σε μια προσπάθεια έμπρακτης στήριξης και προώθησης του αναπτυξιακού αθλητισμού της περιοχής.
Το BakalarosCup 3on3 θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας (7o χιλιόμετρο Π.Ε.Ο. Πατρών-Κορίνθου), ενώ ο τελικός της κατηγορίας γεννηθέντων 2003-2004, θα διεξαχθεί πριν τον αγώνα Προμηθέας Πάτρας – Ολυμπιακός στις 10 Απριλίου, στο κατάμεστο από φιλάθλους «Δ. Τόφαλος.
Στην πρόσκληση για συμμετοχή στο BakalarosCup 3on3 ανταποκρίθηκαν άμεσα 8 ακαδημίες καλαθοσφαίρισης. Πιο συγκεκριμένα:

AiantasAiolosApollonEsperos

 

Glaukos   PanaxaPromitheasPanou

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου