Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Οι διακρίσεις στον διαγωνισμό Καγκουρό

Για μια ακόμη χρονιά, τα Εκπαιδευτήρια Πάνου ως εξεταστικό κέντρο συμμετείχαν στον Διεθνή Μαθηματικό διαγωνισμό «Καγκουρό» και έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν τις διακρίσεις για το έτος 2017. Να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή των μαθητών υπήρξε μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού αποδεικνύει τη θέληση των παιδιών για μάθηση, καθώς και την ευρύτητα του γνωστικού τους ορίζοντα, που δεν περιορίζεται στο πλαίσιο της μαθητικής αίθουσας. Για αυτό τον λόγο δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό «Καγκουρό».
Από όλες τις συμμετοχές, ορισμένες διακρίθηκαν. Οι διακρίσεις προκύπτουν ως εξής: Από όλα τα γραπτά των μαθητών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό πανελλαδικά, διακρίνεται το ένα καλύτερο κάθε έξι. Δηλαδή, αν σε ένα επίπεδο διαγωνίστηκαν 600 μαθητές σε όλη την Ελλάδα, διακρίνονται οι 100 που είχαν τα καλύτερα γραπτά.
Συγκεκριμένα:
Σε σύνολο εκατό (100) συμμετοχών, διακρίθηκαν είκοσι δύο (22) μαθητές/τριες.
Για όσους έλαβαν διάκριση προβλέπεται η απονομή αναμνηστικών δώρων από τον διοργανωτή του διαγωνισμού, τις επόμενες εβδομάδες. Στο ίδιο χρονικό πλαίσιο φτάνουν στα εξεταστικά κέντρα και τα φύλλα απαντήσεων των μαθητών.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου