Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Ήρθαν όλα μαζί για τη μαθήτριά μας Νιόβη Σοφού

1. Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Το Αυτοκίνητο των Ονείρων σου» της Toyota. Βγήκε πρώτη στην ηλικιακή κατηγορία 8-11 ετών στην Ελλάδα. Η ζωγραφιά ταξιδεύει στην Ιαπωνία για να διαγωνιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο.
https://www.toyota.gr/world-of-toyota/articles-news-events/2017/11th-dream-car-contest-winners.json 

2. Πανελλήνιος Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής: «Η Ευρώπη αναλογίζεται το παρελθόν της και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον» που διοργάνωσε η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας.

Δεν έχουν βγει επίσημα τα αποτελέσματα αλλά ενημερώθηκε τηλεφωνικά ότι είναι στους 5 πρώτους διακριθέντες (περισσότερες από 600 συμμετοχές!). Θα βραβευτεί την Τρίτη, 9 Μαΐου, στην τελετή που θα κάνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα για τα 60 χρόνια της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.
Η τελετή θα μεταδοθεί ζωντανά στο www.europeforall.gr. Επίσης, θα γίνει έκθεση στα μέσα Μαΐου, η οποία θα ταξιδέψει και στην Ευρώπη.

3. «6ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Λογοτεχνίας «Σοφία Φίλντιση-Το δέντρο της Σοφίας για το σχ. έτος 2016-17». Διακρίθηκε το ποίημα της «Η Κυρά Σαρακοστή» στους τρεις πρώτους της Γ’ Δημοτικού.
https://bougas-school.gr/apotelesmata-panelliniou-mathitikou-diagonismou/ 

Η οικογένεια της Νιόβης ευχαριστεί τα Εκπαιδευτήρια Πάνου, τους εκπαιδευτικούς για τη σημαντική και μεθοδική δουλειά που γίνεται. Κύρια για τα πρότυπα που έχει στο σχολείο. Το σχολείο από την πλευρά του συγχαίρει τη Νιόβη και της εύχεται το καλύτερο στη ζωή της.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου