Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δ΄ Δημοτικού: Το σώμα μας

Στα πλαίσια του μαθήματος της Μελέτης Περιβάλλοντος «Φροντίζω το σώμα μου», επισκέφτηκε την Τετάρτη τάξη του Δημοτικού ο ορθοπεδικός κύριος Σπύρος Ζαχαράτος. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017, και τα παιδιά παρακολούθησαν με έντονο ενδιαφέρον την παρουσίαση που τους έκανε αναφορικά με το μυοσκελετικό μας σύστημα. Έλυσαν πολλές απορίες που είχαν μέχρι εκείνη τη στιγμή, κατέκτησαν νέες γνώσεις και ενθουσιάστηκαν με την παρουσίαση του γύψου, που τους έγινε, και την εξήγηση της διαδικασίας με την οποία τοποθετείται. Στο τέλος, οι μαθητές ένιωθαν πως πλέον γνωρίζουν λίγο καλύτερα αυτή την περίπλοκη, αλλά και ταυτόχρονα αξιοθαύμαστη «μηχανή» που λέγεται...σώμα!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου