Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Γιορτή Λήξης των Εκπαιδευτηρίων Πάνου

Μέσα σ’ ένα κλίμα χαράς με πλούσια μουσική, χορό και τραγούδι οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, του Δημοτικού αποχαιρέτησαν το σχολικό έτος 2016-2017.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών η χορωδία του Δημοτικού αποτελούμενη από 130 μαθητές, η Μικτή χορωδία Ναυπάκτου και η κα Νένα Βενετσάνου τραγούδησαν μελοποιημένα ποιήματα του Έλληνα Νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη.
Ακούστηκαν ουράνιες μελωδίες σκορπώντας συγκίνηση και χαρά. Τελικά οι εκδηλώσεις των Εκπαιδευτηρίων Πάνου αποτελούν για την ευρύτερη περιοχή πολιτιστικό γεγονός. Τούτο αποδεικνύει περίτρανα το σπουδαίο έργο που γίνεται σ’ αυτά, δεδομένου οι προσεγγίσεις τέτοιου είδους – είναι υπερβολικά δύσκολες, γιατί απαιτείται δουλειά και μαζικά υπό την καθοδήγηση έμπειρων ειδικών.
Τα Εκπαιδευτήρια ευχαριστούν θερμά όλους τους συντελεστές, όλους όσους δέχτηκαν να συνταξιδέψουν σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι μέσα στη θάλασσα της ποίησης του Οδυσσέα Ελύτη και στη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη.


Καλό Καλοκαίρι!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου