Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Ευρωπαϊκή ημέρα γλωσσών

Η ευρωπαϊκή ημέρα γλωσσών γιορτάζεται κάθε χρόνο από το 2001 στις 26 Σεπτεμβρίου με πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης. Στα Εκπαιδευτήρια Πάνου αποτέλεσε και φέτος η 26η Σεπτεμβρίου μέρα γιορτής των ξενόγλωσσων μαθημάτων.
Το Γερμανικό και Γαλλικό τμήμα οργάνωσαν δραστηριότητες, παιχνίδια, προβολή powerpoint, ευχές σε διάφορες ξένες γλώσσες αποτυπωμένες σε κολάζ σε επίπεδο τάξης.
Μ’ αυτόν τον τρόπο αναδείχθηκε η αξία των ξένων γλωσσών και οι μαθητές του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Πάνου εμπνεύστηκαν και κινητοποιήθηκαν για την περαιτέρω ενασχόλησή τους με την εκμάθηση των γλωσσών.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου