Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

ΤΜΗΜΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - LA SEMAINE DU GOUT

Η εβδομάδα της γεύσης - La semaine du gout - εορτάζεται στη Γαλλία από το 1990 με στόχο να φέρει τους μαθητές πιο κοντά στη γαστρονομία της χώρας με δράσεις και εργαστήρια που πραγματοποιούνται σε σχολεία, εστιατόρια, αγορές κ.ο.κ.
Στα πλαίσια της εβδομάδας της γεύσης και σε συνδυασμό με το αναλυτικό πρόγραμμα, οι μαθητές του γαλλικού τμήματος της Έκτης Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Πάνου μίλησαν για τα τρόφιμα, έμαθαν να παραγγέλνουν στο εστιατόριο, να αντιδρούν στις ωραίες και στις άσχημες γεύσεις.
Ένα γαλλικό πρωινό ήταν η επιβράβευση της προσπάθειάς τους! Οι ίδιοι οι μαθητές προσκάλεσαν τις δασκάλες τους, έφτιαξαν το μενού και τις πληροφορίες για το γαλλικό πρωινό και φυσικά μας σέρβιραν! Για μία ακόμη φορά η πολυαισθητηριακή προσέγγιση της γνώσης κερδίζει τους μαθητές!
Bon appetit!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου