Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Διαχρονική αξία…Αποταμίευση

Η Eurobank, τιμώντας τη διαχρονική αξία της Αποταμίευσης την οποία υπηρέτησε ιστορικά το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στη χώρα μας, οργάνωσε και φέτος σειρά επισκέψεων σε δημοτικά σχολεία όλης της Ελλάδας, με την ευκαιρία της 31ης Οκτωβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης.
Στο πλαίσιο αυτό, η διευθύντρια του καταστήματος Eurobank Ναυπάκτου, κυρία Τζελέπη Ιωάννα, καθώς και η τραπεζική υπάλληλος, κυρία Αγγελική Ζαχαροπούλου από το ίδιο κατάστημα πραγματοποίησαν χθες Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι μικροί μαθητές, με τη βοήθεια και των εκπαιδευτικών τους, για την έννοια και τη διαχρονική αξία της Αποταμίευσης.
Αρχικά με κατάλληλα διαμορφωμένες εκπαιδευτικές δραστηριότητες έκαναν τα παιδιά να αντιληφθούν τι σημαίνει αποταμίευση, ενώ στη συνέχεια μοίρασαν στους μαθητές των Γ’ και Δ’ τάξεων τους παραδοσιακούς κουμπαράδες του Τ. Τ. και το παραμύθι «Οι Πιο Ωραίοι Θησαυροί», εισάγοντας έτσι το μήνυμα για την αξία, το σκοπό και το αποτέλεσμα της Αποταμίευσης ως στάση ζωής ευρύτερα.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου