Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Α΄ τάξη δημοτικού: Σανδραμάνης, Σωτηρίου και Χαραλαμπίδη...αθλητές με παιδεία οι σύγχρονοι πρωταγωνιστές!

Οι μαθητές της Α’ Δημοτικού έχουν ανάγκη από υγιή πρότυπα που θα τα εμπνεύσουν αξίες και στάσεις ζωής, γι’αυτό κι εμείς προσκαλέσαμε στην τάξη μας τρεις λαμπρούς νέους του σχολείου μας, τον Χρυσόστομο Σανδραμάνη, τον Άρη Σωτηρίου (διεθνείς καλαθοσφαιριστές του Προμηθέα) και την Γαβριέλλα Χαραλαμπίδη (διεθνής αθλήτρια αντισφαίρισης) προκειμένου να μας δώσουν τα απαραίτητα κίνητρα για να τους «ακολουθήσουμε».
Πρόκειται για τρεις νέους που διαπρέπουν όχι μόνο στον χώρο του σχολείου μας ως άριστοι μαθητές, αλλά και στον χώρο του αθλητισμού ως εξαιρετικοί αθλητές! Οργανώνουν την καθημερινότητά τους με γνώμονα τις «συμπληγάδες» των υπερβολικών απαιτήσεων από τον πρωταθλητισμό και το εκπαιδευτικό σύστημα. Η καθημερινότητά τους χαρακτηρίζεται άκρως απαιτητική, καθώς περιλαμβάνει αυστηρό πρόγραμμα στη μελέτη και ελάχιστη ξεκούραση!
«Για να ξεχωρίσεις, πρέπει να γίνεις καλύτερος και αυτό γίνεται μόνο με προσπάθεια!» μας λένε. Οι αθλητές- μαθητές μετέδωσαν με μεγάλη επιτυχία στους μικρούς μαθητές ότι το παν είναι ο αθλητής να είναι εφοδιασμένος με την απαιτούμενη κουλτούρα, αν θέλει να είναι ένας θετικός και όχι αρνητικός πρωταγωνιστής!
«Κυρία όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν τον Άρη…τον Χρυσόστομο…την Γαβριέλλα», δηλώσεις που μας γέμισαν ικανοποίηση όταν τις ακούσαμε από τους μικρούς μας μαθητές! Μακάρι η συνάντηση αυτή να έδωσε το έναυσμα στους μαθητές μας να χαράξουν τη δική τους πορεία, στα χνάρια όμως αυτών των αξιόλογων νέων! Σχολείο ή αθλητισμός; Εμείς απαντάμε και τα δύο!
Ευχαριστούμε ολόψυχα τον Άρη, τη Γαβριέλλα και τον Χρυσόστομο για όσα μας δίδαξαν με την επίσκεψή τους! Είναι παιδιά που επενδύουν όχι μόνο στην προπόνηση αλλά και στη γνώση! Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια, αν και απ' ότι φαίνεται αυτή προμηνύεται λαμπρή!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου