Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Επίσκεψη στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

Χριστούγεννα. Ημέρες γιορτινές. Για κάποιους συνανθρώπους μας, όμως, είναι πολύ δύσκολα. Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης, συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη υγιεινής, τα οποία προσέφεραν στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ναυπάκτου, στο Ειδικό Σχολείο Λυγιά και στο σύνδεσμο Αγάπης του Αγίου Δημητρίου. Ελάχιστη βοήθεια, δηλωτική όμως των συναισθημάτων που μας πλημμυρίζουν.
Παράλληλα, οι μαθητές μας επισκέφτηκαν το εργαστήριο του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ναυπάκτου που είχε στηθεί σε χώρο της περιοχής λιμένος Ναυπακτίας και κατασκεύασαν Χριστουγεννιάτικες κάρτες.
Ευχόμαστε σε όλους: καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2018!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου