Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: «Υγιή και γερά δόντια»

Με αφορμή τη σχετική διδακτική ενότητα της Φυσικής «Δόντια – Πεπτικό Σύστημα» οι μαθητές της Ε΄ Δημοτικού Τάξης υποδέχθηκαν τον οδοντίατρο-προσθετολόγο κ. Παναγιωτόπουλο Κωνσταντίνο στην αίθουσα εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων Πάνου και έκαναν μαζί του μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα δόντια και τη στοματική υγιεινή. Ο κος Παναγιωτόπουλος έκανε μια λεπτομερή παρουσίαση σχετικά με τη δομή των δοντιών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον σωστό τρόπο καθημερινής φροντίδας της στοματικής υγιεινής σε συνδυασμό με την αποφυγή ανθυγιεινών διατροφικών επιλογών. Στο τέλος της ενημερωτικής εκδήλωσης μοιράστηκαν δωράκια σε όλους τους μαθητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να λύσουν απορίες τους, συμπεριλαμβανομένων και των μαθητών της Α΄ τάξης, που επίσης παρακολούθησαν την ενημέρωση με μεγάλη προσοχή!
Ευχαριστούμε θερμά τον κο Παναγιωτόπουλο για την ενημέρωση και τη συνεργασία του. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η στοματική υγιεινή είναι πολύ βασική για τον οργανισμό μας και πως η πρόληψη στο θέμα των δοντιών είναι πρωταρχικής σημασίας!!!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου