Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Ενημέρωση των μαθητών Β΄και Δ΄Δημοτικού για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής

Η κυκλοφοριακή αγωγή αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της εκπαίδευσης των μαθητών μας. Στο πλαίσιο αυτό ο διοικητής τροχαίας Ναυπάκτου, κύριος Ράμμος, επισκέφτηκε το σχολείο μας για να ενημερώσει τους μαθητές της Β΄ και Δ΄ Τάξης για αντίστοιχα ζητήματα. Τους μίλησε για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν όταν περπατούν ως πεζοί στο δρόμο, για τους κανόνες που πρέπει να τηρούν όταν κυκλοφορούν ώστε να αποφεύγουν τα ατυχήματα και να κινούνται με ασφάλεια και για ορισμένα σήματα οδικής κυκλοφορίας. Στο τέλος, απάντησε με προθυμία στις ερωτήσεις τους και έλυσε κάθε απορία. Ευχαριστούμε πολύ το τμήμα Τροχαίας Ναυπάκτου!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου