Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Επίσκεψη στο Ειδικό Σχολείο

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος Erasmus+KA2, οι δασκάλες Τσιλιγιάννη Σταυρούλα, Φούντζουλα Μαργκώ και Κολοβού Μαρία, με μαθητές της ΣΤ΄ τάξης των Εκπαιδευτηρίων Πάνου επισκέφθηκαν, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, το Ειδικό Σχολείο στον Λυγιά Ναυπάκτου.
Εκεί, οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου σε συνεργασία με τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων, δημιούργησαν εικαστικά έργα. Πιο συγκεκριμένα, πάνω σε ξύλινα κάδρα ζωγράφισαν και τοποθέτησαν πέτρες, συνθέτοντας ένα έργο τέχνης. Με την επίσκεψη αυτή, στο πλαίσιο της διαφορετικότητας, αναδείχθηκαν οι ικανότητες και οι δυνατότητες των μαθητών.
Με την ευκαιρία, συγχαίρουμε τους συναδέλφους του Ειδικού Σχολείου και ειδικά τη διευθύντρια, κα Καρφή Άννα. Τέλος, ευχαριστούμε τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου για τη συνεργασία και υποσχόμαστε σύντομα να τους επισκεφτούμε.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου