Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Μαθητικό Πρωτάθλημα Ναυπακτίας και Λοιπών Περιοχών Αιτωλοακαρνανίας

Το Σάββατο 03 Μαρτίου διεξάγεται το περιφερειακό πρωτάθλημα σκάκι μαθητών-μαθητριών Δημοτικών Σχολείων Ναυπακτίας και λοιπών περιοχών νομού Αιτωλοακαρνανίας, το οποίο διοργανώνεται από τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Ναυπάκτου(ΑΣΟΝ ‘ΕΠΑΧΤΟΣ’) σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου.
Οι αγώνες αφορούν τους μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού των σχολειών των ανωτέρω περιοχών. Θα διεξαχθούν στην αίθουσα ‘ΦΛΟΙΣΒΟΣ’ στην παραλία Ψανής της Ναυπάκτου. Η ευθύνη για τη φύλαξη των συμμετεχόντων μαθητών και μαθητριών, εκτός των αιθουσών που θα διεξάγονται οι αγώνες, είναι ρητά και αποκλειστικά των γονέων-κηδεμόνων-συνοδών.

Η οριστική επιβεβαίωση των συμμετοχών για το Ατομικό Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων το Σάββατο 3 Μαρτίου, ώρα 09:00 – 09:45. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:00 και η τελετή λήξης στις 14:00

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά σε ειδική φόρμα που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΠ (http://www.essp.gr) για μεμονωμένους μαθητές-μαθήτριες και θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 18.00. Επίσης μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον κ. Μαλλά Χρήστο στο τηλέφωνο 6907644053 ή στην γραμματεία του Δημοτικού.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου www.essp.gr

 

« Επιστροφή

 

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου