Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

E’ δημοτικού: Επίσκεψη στην Παπαχαραλάμπειο Δημόσια Βιβλιοθήκη

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, οι μαθητές της Ε΄ Δημοτικού, με αφορμή τη σχετική διδακτική ενότητα, επισκέφθηκαν την Παπαχαραλάμπειο Δημόσια Βιβλιοθήκη και πραγματοποίησαν δράσεις φιλαναγνωσίας και όχι μόνο! Περιηγήθηκαν στον φανταστικό κόσμο των βιβλίων και των Βιβλιοθηκών και έκαναν αναδρομή στην μακραίωνη ιστορία τους. Κωδικοποίησαν και αποκωδικοποίησαν λέξεις σχετικές με τα βιβλία, έφτιαξαν το "μονοπάτι των βιβλίων" ακολουθώντας τα μυστικά τους. Η ξεχωριστή αυτή επίσκεψη έκλεισε με την παρακολούθηση της βραβευμένης μικρού μήκους ταινίας, "Τα Φανταστικά ιπτάμενα βιβλία του κου Μόρρις Λέσμορ", που μας συγκίνησε όλους.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου