Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Εrasmus+KA2: La grande lessive

Tα Εκπαιδευτήρια Πάνου την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 με μόνα «όπλα» το σχοινί και τα μανταλάκια, το χαρτί και το χρώμα έφτιαξαν τα δικά τους έργα και στη συνέχεια τα κρέμασαν για να τα δείξουν στους άλλους µόνο για μια μέρα. Συμμετείχαν έτσι στην διεθνή εικαστική εκδήλωση «La grande lessive». Με τη συμμετοχή τους σε αυτή τη δράση κατόρθωσαν να ενωθούν με όσους συμμετείχαν με τα έργα τους δημιουργώντας έτσι μια παγκόσμια οικογένεια. Οι μαθητές ως μικροί καλλιτέχνες ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και στη συνέχεια το άπλωσαν σε μία μεγάλη μπουγάδα που στήθηκε απ’ άκρη σε άκρη σε όλο τον κόσμο, επιτυγχάνοντας έτσι την ανάπτυξη κοινωνικών δεσμών μέσα από την τέχνη. Με τη συμβολή της ηλεκτρονικής τεχνολογίας κατάφεραν να δουν τα έργα τους να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Δίδαγμα αυτής της δράσης είναι ότι δεν χρειάζεται να είμαστε καλλιτέχνες, αρκεί να ενώσουμε τις μοναδικότητες και τις ιδιαιτερότητες µας κι έτσι το μήνυμα του προγράμματος Εrasmus+ KA2 με θέμα τη διαφορετικότητα μπορεί να πραγματωθεί. Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Φωτεινή Πολυχρόνου!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου