Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Άρχισαν οι εγγραφές στο Νηπιαγωγείο κ΄ Δημοτικό των Εκπαιδευτηρίων Πάνου

Σύμφωνα με το Π.Δ. 79/2017 (ΦΕΚ109/Α/1-8-2017) οι εγγραφές σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά για το σχολικό έτος 2018-2019 θα πραγματοποιούνται από 2 έως και 18 Μαΐου του 2018.
Επισημαίνεται ότι τη σχολική χρονιά 2018-2019 στα Νηπιαγωγεία θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν το 2013 (Νήπια) και το 2014 (Προνήπια).
Στα Δημοτικά σχολεία για την ίδια σχολική χρονιά θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν το 2012.
Η Δ/νση και το προσωπικό του Εκπαιδευτηρίου Πάνου προσκαλεί τους γονείς που ενδιαφέρονται τα παιδιά τους να φοιτήσουν σ’ αυτό, να επισκεφτούν τον σχολικό χώρο, να ενημερωθούν αναλυτικά γύρω απ’ τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου και να περιηγηθούν στις μοναδικές υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου.

 

sxoleio font

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου