Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Η Δ’ τάξη στο εργοστάσιο «Πλαστικά Κοτρώνης»

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο εργοστάσιο της εταιρείας "Πλαστικά Κοτρωνης" πραγματοποίησαν την Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018 τα δύο τμήματα της Δ’ τάξης, στο πλαίσιο διδασκαλίας της ενότητας "Βιομηχανία και Επαγγέλματα" στο μάθημα της Μελέτης Περιβάλλοντος.
Αρχικά τους έγινε ολιγόλεπτη ενημέρωση σε ειδικό χώρο του εργοστασίου για όλες τις πτυχές του τρόπου λειτουργίας της βιομηχανίας. Έπειτα διαπίστωσαν τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζονται τα καλούπια στο υψηλών προδιαγραφών μηχανουργείο του εργοστασίου, ενώ στην συνέχεια εισήλθαν ανά ομάδες στον χώρο παραγωγής, όπου και είδαν πώς οι τελευταίας τεχνολογίας μηχανές εξυπηρετούν τις ανάγκες μεγάλων γαλακτοκομικών εταιρειών της χώρας, αλλά και του εξωτερικού, παράγοντας τα δοχεία που χρειάζονται. Τέλος, περιηγήθηκαν στον χώρο των αποθηκών και αντιλήφθηκαν πόσο σημαντικός είναι ο καταμερισμός εργασιών σε μονάδες τέτοιου τύπου, ώστε να παραχθεί, αλλά και να διανεμηθεί στον πελάτη το τελικό προϊόν.
Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση και τους εργαζομένους της επιχείρησης «Πλαστικά Κοτρώνης» για τον κόπο και τον χρόνο που διέθεσαν για τη ξενάγηση μας στον χώρο τους.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου