Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Μια εναλλακτική επιλογή άθλησης πέραν των τετριμμένων...ξιφασκία!

Την Τρίτη 8 Μαΐου, δύο αθλητές του «Αχαϊκού Συλλόγου Ξιφασκίας» μαζί με τον προπονητή τους έκαναν μια μικρή επίδειξη στους μαθητές της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, ενός ιδιαίτερου και συνάμα όμορφου αθλήματος, αυτού της ξιφασκίας. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό, μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν τους αγώνες επίδειξης και στη συνέχεια ως επίδοξοι «ξιφομάχοι» αναμετρήθηκαν μεταξύ τους. Ευχαριστούμε πολύ τους αθλητές και τον προπονητή τους γι’ αυτή την όμορφη παρουσίαση, καθώς και για τις πολύτιμες γνώσεις πους μας μετέδωσαν για το εν λόγω ολυμπιακό άθλημα. Αναμφίβολα, πρόκειται για μία εναλλακτική επιλογή άθλησης που βελτιώνει ταυτόχρονα τη φυσική κατάσταση και τη συγκέντρωση!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου