Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δ΄ τάξη: «Μια μέρα στην Αρχαία Ολυμπία»

Την Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας οι μαθητές της Τετάρτης τάξης του σχολείου μας. Κατά τη διάρκεια της ενδιαφέρουσας ξενάγησης, περιηγήθηκαν στα μνημεία του εξωτερικού χώρου, θαυμάζοντας από κοντά τον ναό του Δία, της Ήρας, το Φιλιππείο, αλλά και τα υπόλοιπα έργα. Επιπλέον, με πολλή διάθεση αγωνίστηκαν στο τρέξιμο διανύοντας την απόσταση του γηπέδου, προκειμένου να προκύψει ο νικητής τόσο στον αγώνα των αγοριών όσο και στον κοριτσιών. Το πρόγραμμα της εκδρομής ολοκληρώθηκε με ένα απολαυστικό πικ - νικ στη φύση, όπου όλα τα παιδιά χαλάρωσαν και ξεκουράστηκαν, για να πάρουν στη συνέχεια τον δρόμο της επιστροφής γεμάτα από νέες γνώσεις και εικόνες.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου