Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Ε΄ Δημοτικού: Επίσκεψη στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Η σχολική χρονιά οδεύει προς το τέλος της και οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων της Ε΄ τάξης επέλεξαν να οργανώσουν μια πραγματικά ξεχωριστή επίσκεψη στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο, στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Την Παρασκευή 25 Μαΐου, οι μαθητές/τριες της Ε΄ δημοτικού, συνοδεία των δασκάλων τους, επισκέφθηκαν τον χώρο του ιδρύματος και παρακολούθησαν μια εντυπωσιακή ψηφιακή προβολή με τίτλο «Παράξενοι κόσμοι στο ηλιακό σύστημα». Γαλαξίες, κομήτες, δορυφόροι και πλανήτες ζωντάνεψαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών, που καθ΄ όλη τη διάρκεια της προβολής παρακολουθούσαν με μεγάλο ενδιαφέρον το μοναδικό θέαμα και τις σημαντικές πληροφορίες!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου