Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: 1η Χορωδιακή Συνάντηση

Είναι το μουσικό γεγονός της χρονιάς που πέρασε! Τριακόσιοι μαθητές – χορωδοί από διάφορα σχολεία της ευρύτερης περιοχής, στην αίθουσα «Βιργινία Πάνου» των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, ξεδίπλωσαν τις χορωδιακές ικανότητές τους, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων μουσικής και τον συντονισμό της κας Σακκά, Σχολικής Συμβούλου.
Το μεγάλο αυτό μουσικό γεγονός έγινε το βράδυ της 1ης Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο, που ήρθαν να θαυμάσουν ένα γεγονός που λάμβανε χώρα για πρώτη φορά στη Δυτική Ελλάδα.
Απίστευτη εκδήλωση! Όλα τα σχολεία που συμμετείχαν έδειξαν τη σπουδαία δουλειά που κάνουν στο χορωδιακό τομέα. Μπράβο σε όλους! Ειδικότερα στα παιδιά για τις δυνατότητές τους!
Μέσα από την 1η Χορωδιακή Συνάντηση αποδείχτηκε για άλλη μια φορά η ικανότητα των Εκπαιδευτηρίων Πάνου να οργανώνει στο χώρο του εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου.
Συγχαρητήρια σε όλους και με την ευχή των χρόνων οι συμμετέχοντες να είναι διπλάσιοι!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου