Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Μια εικόνα μαγευτική…

Οι μαθητές της χορωδίας του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Πάνου έδωσαν την 1η Ιουνίου το παρών στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών «Μίκης Θεοδωράκης» που έγινε στη Ναύπακτο.
Είναι εντυπωσιακό οι χορωδοί-μαθητές των Εκπαιδευτηρίων να τραγουδούν Μίκη Θεοδωράκη με τον κ. Β. Λέκκα και τη Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου. Εικόνα μαγευτική! Συγκίνηση και θαυμασμός! Τα παιδιά έχουν μοναδικές ικανότητες που εντυπωσιάζουν και τον πιο αδαή περί της μουσικής. Με τις ουράνιες μελωδίες μας ταξίδεψαν σ’ έναν κόσμο υψηλής αισθητικής!
Δίκαια το σχολείο βρίσκεται στη συνείδηση του κόσμου σε υψηλό επίπεδο, αφού κοσμεί επάξια και την εκπαιδευτική ικανότητα και την ευρύτερη κοινωνία.
Ευχές να συνεχίσουν το έργο τους και συγχαρητήρια πολλά για την εντυπωσιακή παρουσία τους!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου