Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Μάθημα στο Εργαστήριο Βιολογίας

Στα πλαίσια του προγράμματος της ομαλής μετάβασης των μαθητών από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο οι μαθητές της Στ΄ Τάξης επισκέφθηκαν το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου και παρακολούθησαν ένα ενδιαφέρον μάθημα Βιολογίας από την καθηγήτρια Βιολογίας, κα. Νάντια Μαραζιώτη. Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολύτιμες πληροφορίες για το «κύτταρο», ζωικό και φυτικό, με αφορμή το σχετικό κεφάλαιο του μαθήματος της Φυσικής. Τα παιδιά έγιναν μικροί ερευνητές και μελέτησαν διάφορα είδη κυττάρων στα μικροσκόπια του Εργαστηρίου μας, ενθουσιάστηκαν και έλυσαν πολλές από τις απορίες τους.
Τα Εκπαιδευτήρια μας θεωρούν πως τα μαθήματα των Φυσικών Επιστημών απαιτούν την ύπαρξη κατάλληλων εργαστηρίων και εποπτικού υλικού, προκειμένου οι μαθητές μας να μάθουν ουσιαστικά, βιωματικά και να αποκτήσουν οι ίδιοι προσωπικά το ενδιαφέρον για μάθηση και έρευνα.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου