Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: «1ο Φεστιβάλ Φυσικών Επιστημών»

Την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018, ημέρα που συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, οι μαθητές των δύο τμημάτων της Στ΄ Τάξης συμμετείχαν στο «1ο Φεστιβάλ Φυσικών Επιστημών για μαθητές Δημοτικού», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου, υπό την αιγίδα του Ακαδημαϊκού και εργαστηριακού προσωπικού της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Οι μαθητές μας έλαβαν μέρος σε ενδιαφέρουσες εργαστηριακές εκπαιδεύσεις από τους υπευθύνους Καθηγητές του Πανεπιστημίου και συμμετείχαν σε πλήθος πειραμάτων Φυσικής, Χημεία και Βιολογίας. Τα παιδιά κατενθουσιαστήκαν βλέποντας ρομπότ να μετακινούνται, γυάλινα μπουκάλια να εξαφανίζονται και μπαλάκια να πετούν μόνα τους στον αέρα, όλα αυτά ήταν κάποια από τα συναρπαστικά πειράματα που μας μετέφεραν στον κόσμο των Φυσικών Επιστημών.

 

vevaiwsi summetoxis fusikwn epistimwn

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου