Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Γιορτή Λήξης των Εκπαιδευτηρίων Πάνου

Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Πάνου του Δημοτικού αποχαιρέτησαν το σχολικό έτος 2017-2018, παρουσιάζοντας ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα αφιερωμένο στον Ελληνικό Κινηματογράφο. Ο όμιλος ορχήστρας και ο όμιλος χορού πλαισίωσαν γνωστές μουσικές επιτυχίες του Ελληνικού Κινηματογράφου, ενώ η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Πάνου έδωσε τη δική της μουσική πινελιά στον πολύχρωμο καμβά της παράστασης. Η γιορτή κορυφώθηκε με ένα συγκινητικό αφιέρωμα στους μαθητές της Στ΄ τάξης προβάλλοντας ένα βίντεο σχετικό με τη σχολική τους πορεία στα Εκπαιδευτήρια Πάνου και με τις ευχές όλων μας για ένα δυνατό, δημιουργικό και πετυχημένο ξεκίνημα στο Γυμνάσιο, έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα εφόδια από το σχολείο μας. H βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή μεταλλίων στην αθλητική ομάδα μπάσκετ των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, η οποία θριαμβεύει στα αθλητικά δρώμενα.
Στιγμές μοναδικές, χειροκροτήματα δυνατά και έντονη συγκίνηση για μια ακόμα σχολική χρονιά που έφτασε στο τέλος, όπου η τέχνη μέσα από τα ίδια τα παιδιά είχε τον πρώτο λόγο. Τα Εκπαιδευτήρια ευχαριστούν θερμά όλους τους συντελεστές, όλους όσους δέχτηκαν να συνταξιδέψουν σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι. Καλό Καλοκαίρι!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου