Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

«Αγιασμός στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό»

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 χτύπησε το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά 2018-2019 και το σχολείο μας γέμισε με πολλά παιδικά χαμόγελα! Στον προαύλιο χώρο του σχολικού συγκροτήματος των Εκπαιδευτηρίων Πάνου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού για τη νέα σχολική χρονιά, η οποία ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες για τους νεαρούς μαθητές μας.
Η Διοίκηση των Εκπαιδευτηρίων Πάνου και το εκπαιδευτικό προσωπικό εύχονται σε όλα τα παιδιά να έχουν μια εποικοδομητική και δημιουργική χρονιά με υγεία και με γνώμονα υψηλές ηθικές αξίες.

agiasmos dim 2018

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου