Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

«Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ομαλής μετάβασης στο Γυμνάσιο»

Οι μαθητές της Στ΄ Τάξης Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Πάνου στο πλαίσιο της ομαλής και παιδαγωγικώς άρτιας μετάβασής τους στο Γυμνάσιο θα παρακολουθήσουν καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους μαθήματα «Νεοελληνικής Γλώσσας - Παραγωγής Γραπτού Λόγου» και «Μαθηματικών» από την καθηγήτρια Φιλολογίας κ. Ανδριάννα Μπαλαμπάνη και τον καθηγητή Μαθηματικών κ. Γιώργο Σκαρπέντζο αντίστοιχα στο χώρο του Γυμνασίου, σε άμεση συνεργασία με τις δασκάλες των τμημάτων.
Στόχος είναι η παροχή στους μαθητές μας ενός πολυδιάστατου μαθησιακού περιβάλλοντος με πλήθος ερεθισμάτων, ώστε αυτοί να αποκτήσουν στα προαναφερθέντα γνωστικά πεδία της Νεοελληνικής Γλώσσας και των Μαθηματικών βαθιά γνώση, να εξασκήσουν την κριτική τους σκέψη και να μεταβούν πλήρως προετοιμασμένοι στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου