Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δ΄ τάξη: Απολαμβάνοντας τις ομορφιές του Εύηνου ποταμού

Το φυσικό τοπίο του Εύηνου ποταμού είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να απολαύσουν οι μαθητές της Δ΄ τάξης των Εκπαιδευτηρίων μας, την Τρίτη 16 Οκτωβρίου. Το τοπίο, περνώντας τη γέφυρα Μπανιά και φτάνοντας στις όχθες του ποταμού, ήταν μαγευτικό και ο συνδυασμός νερού, πράσινου και βουνού εντυπωσίασε τους μικρούς μας μαθητές. Τα παιδιά παρατήρησαν από κοντά την παραποτάμια βλάστηση, ενημερώθηκαν για τη βιοποικιλότητα της περιοχής, γνώρισαν τις υπαίθριες δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή του Ευήνου και συνειδητοποίησαν τη σημαντικότητα του ποταμού, τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους κατοίκους της Αθήνας, οι οποίοι υδροδοτούνται από τα νερά του. Η επαφή των παιδιών με το φυσικό περιβάλλον του ποταμού τα γέμισε με μοναδικές εικόνες, εμπειρίες και γνώσεις!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου