Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Happy Halloween!!!

Για άλλη μια χρονιά, μικροί και μεγάλοι μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου γιόρτασαν το έθιμο του Halloween που ξεκίνησε στις Αγγλοσαξονικές χώρες και καθιερώθηκε να γιορτάζεται σχεδόν σε όλο τον κόσμο στις 31 Οκτωβρίου. Οι μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού, στο πλαίσιο της διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας έκαναν κατασκευές σχετικές με το έθιμο (φαντασματάκια-γλειφιτζούρια, μάσκες) καθώς συμμετείχαν και σε θεματικά τραγούδια (The Skeleton Dance), ζωγράφισαν και έπαιξαν το χαρακτηριστικό παιχνίδι “Trick or Treat”, ανταλλάσσοντας γλυκίσματα. Οι μεγαλύτεροι μαθητές παρακολούθησαν βίντεο και ιστορίες σχετικά με την προέλευση της γιορτής και την παράδοση και δημιούργησαν τα δικά τους κολάζ.
Κολοκύθες (Jack o’ Lantern), φαντάσματα, νυχτερίδες, στοιχειωμένα σπίτια καθώς και οι κατασκευές των ίδιων των μαθητών στόλισαν τον χώρο των Εκπαιδευτηρίων και έκαναν την ατμόσφαιρα χαρούμενη και εορταστική.


Και του χρόνου παιδιά!!!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου