Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γ' τάξη Δημοτικού: Κάνω κάτι μικρό σήμερα για να πετύχω κάτι μεγάλο στο μέλλον

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης στις 31 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα «Βιργινία Πάνου» ενημερωτική δράση, σε συνεργασία με το κατάστημα Eurobank Ναυπάκτου, σχετικά με την αξία και τον σκοπό της αποταμίευσης. Βασική επιδίωξη της ενημερωτικής συνάντησης ήταν η πληροφόρηση των μαθητών ως προς το περιεχόμενο της έννοιας «αποταμίευση» και η συνειδητοποίησή της ως φιλοσοφία ζωής. Οι πιο πολύτιμοι θησαυροί της ζωής άλλωστε κατακτώνται σταδιακά μέσα από επίμονη και συνεχή προσπάθεια. Στο τέλος οι μικροί μαθητές έλαβαν από τους υπεύθυνους της τράπεζας κουμπαράδες ως δώρο, αλλά και ως κίνητρο να ξεκινήσουν τη δική τους διαδρομή αποταμίευσης. Τους ευχαριστούμε πολύ!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου