Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Tα πρωτάκια αναλαμβάνουν τον ρόλο σκηνοθέτη…και δημιουργούν την πρώτη τους ταινία

Τα παιδιά της Α΄ Δημοτικού, αφού προσέγγισαν πολύπλευρα τα βιβλία του κυρίου Μάνου Κοντολέων, βρήκαν κι άλλη άκρη στο νήμα αυτού του όμορφου ταξιδιού! Συνδύασαν το διαθεματικό πρόγραμμα που υλοποιούν στο μάθημα της Ευέλικτης Ζώνης με θέμα «Οι 4 εποχές» με την περιήγηση στον κόσμο της φιλαναγνωσίας. Επιστράτευσαν την τεχνολογία και αφού τράβηξαν 1300 φωτογραφίες με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, δημιούργησαν την πρώτη τους ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνιστές τους ήρωες φυσικά των βιβλίων του κυρίου Κοντολέων. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που προκάλεσε αφενός τον ενθουσιασμό των μαθητών, αφετέρου τη συγκίνησή τους όταν ήρθαν αντιμέτωποι με τους καρπούς της προσπάθειάς τους. Ήταν αναμφίβολα ένα μικρό οδοιπορικό που χάρισε στα παιδιά πολλές εμπειρίες και βιώματα!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου