Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Πάνου!

Πώς ένας δεινόσαυρος συνομιλεί με ένα μαμούθ; Πώς συνεννοούνται οι χελώνες καρέτα καρέτα με τους πιγκουίνους και τα προϊστορικά πουλιά ντόντο; Πώς τρεις αρλεκίνοι σε προκαλούν να σταματήσεις τον χρόνο;
Και όμως, όλα αυτά συνέβησαν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Εκπαιδευτηρίων Πάνου την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα στη Ναύπακτο!
Οι μαθητές του σχολείου μας ενθουσίασαν με τις ερμηνείες τους μικρούς και μεγάλους σε ένα ευρηματικό και αναπάντεχο «πάντρεμα» ρόλων παρουσιάζοντας το θεατρικό έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Δώδεκα παρά δώδεκα». Ιδιαίτερα ατμοσφαιρική νότα στην παράσταση χάρισαν η ορχήστρα, η χορωδία και τα χορευτικά του Χριστουγεννιάτικου ομίλου μας. Τα παιδιά μάς μετέφεραν στο γιορτινό κλίμα των ημερών και το κοινό ανταπέδωσε με ένα δυνατό χειροκρότημα.
Αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια!

Χρόνια πολλά με υγεία και αληθινά χαμόγελα!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου