Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Ανακοίνωση Υποτροφιών 2019 - 2020

Εκπαιδευτήρια Πάνου: Επιβραβεύουμε την Αριστεία
Πρόγραμμα Υποτροφιών Γυμνασίου & Λυκείου για το σχολικό έτος 2019 - 2020

Τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου» επιδεικνύοντας την κοινωνική τους ευαισθησία προκηρύσσουν Διαγωνισμό Υποτροφιών μεταξύ των μαθητών της ΣΤ' τάξης Δημοτικού και Γ΄ τάξης Γυμνασίου οι οποίοι προέρχονται από το σχολείο μας ή από άλλα ιδιωτικά και δημόσια σχολεία της ευρύτερης περιοχής και που το σχολικό έτος 2019 - 2020 θα φοιτήσουν στην Α' τάξη Γυμνασίου & Α’ Λυκείου.
Οι Υποτροφίες που θα χορηγηθούν και στις δύο εκπαιδευτικές βαθμίδες θα έχουν διάρκεια όση και τα έτη σπουδών στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο αντίστοιχα και με την προϋπόθεση της διατήρησης άριστων επιδόσεων και εξαιρετικής συμπεριφοράς. Περιγράφονται δεως ακολούθως:

Α Γυμνασίου

Δύο (2) πλήρεις υποτροφίες

 (καλύπτουν το 100% των διδάκτρων)

Δύο (2) μερικές 

(καλύπτουν το 50% των διδάκτρων)

Α Λυκείου

Δύο (2) πλήρεις υποτροφίες  

(καλύπτουν το 100% των διδάκτρων)

Δύο (2) μερικές 

(καλύπτουν το 50% των διδάκτρων)

 

Οι Υποτροφίες θα χορηγηθούν κατόπιν γραπτών εξετάσεων στη Νέα Ελληνική Γλώσσα και στα Μαθηματικά και σε θέματα που αφορούν στην ύλη της ΣΤ΄ Δημοτικού και της Γ΄ Γυμνασίου αντίστοιχα (δείτε εδώ πληροφορίες για την εξεταστέα ύλη).
Περισσότερες πληροφορίες τόσο για τα κριτήρια παροχής των Υποτροφιών όσο και για τους όρους/προϋποθέσεις της εξεταστικής διαδικασίας μπορείτε να δείτε εδώ.
Ο Διαγωνισμός και για τα δύο μαθήματα που αφορούν στις υποτροφίες Γυμνασίου και Λυκείου θα υλοποιηθεί την Κυριακή, 5 Μαΐου 2019, στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου – Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ
 Ώρα προσέλευσης

Εξεταστική Δοκιμασία στη

Νεοελληνική Γλώσσα

Εξεταστική Δοκιμασία στα Μαθηματικά

Υποτροφίες

Α’ Γυμνασίου

10.00 π.μ.10.30π.μ. – 12.00 π.μ12.30 – 14.00 π.μ.

Υποτροφίες

Α’ Λυκείου

10.00 π.μ.10.30π.μ. – 12.00 π.μ12.30 – 14.00π.μ.

  

Έντυπες Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, στη Γραμματεία του Γυμνασίου – Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου ή μέσω της ειδικά διαμορφωμένης ηλεκτρονικής φόρμας η οποία θα είναι ανοιχτή για ηλεκτρονικές εγγραφές έως και την Τρίτη 30 Απριλίου 2019.
Το σχετικό έντυπο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το προμηθευτούν είτε από τη Γραμματεία του Σχολείου είτε από την ιστοσελίδα των Εκπαιδευτηρίων www.ekppanou.gr.
Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών, που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή των παιδιών τους στις εξετάσεις υποτροφιών, οφείλουν να καταθέσουν πριν τη διεξαγωγή των εξετάσεων στη Γραμματεία του Γυμνασίου-Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου τα κάτωθι:

  • Αίτηση Συμμετοχής
  • Ταυτότητα ή διαβατήριο ή βεβαίωση ταυτοπροσωπίας του μαθητή/τριας από Δήμο ή ΚΕΠ ή διαβατήριο

Παράλληλα, οι γονείς και οι κηδεμόνες των υποψήφιων υποτρόφων θα κληθούν μετά την ολοκλήρωση της εξεταστικής δοκιμασίας και πριν την ανακοίνωση των βαθμολογιών (περί τα τέλη Μαΐου) να καταθέσουν επιπροσθέτως τα παρακάτω δικαιολογητικά, τα οποία συναρτώνται με τους όρους και τις προϋποθέσεις χορήγησης των Υποτροφιών:

  • Ευκρινές φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος ή εκκαθαριστικό σημείωμα για το φορολογικό έτος 2018 των κηδεμόνων του υποψήφιου υποτρόφου από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων
  • Δήλωση του νόμου 1599/86 η οποία θα φέρει βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής του δηλούντος από οποιαδήποτε διοικητική αρχή ή Κ.Ε.Π., για τους γονείς και κηδεμόνες υποψηφίων που δεν υποχρεούνται να υποβάλουν φορολογική δήλωση, στην οποία θα αναγράφεται ότι «δεν είχα υποχρέωση να υποβάλω φορολογική δήλωση για το φορολογικό έτος 2018».

Η μεταφορά των διαγωνιζόμενων την ημέρα των εξετάσεων θα γίνει με την ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων.
Όσοι γονείς επιθυμούν να γνωρίσουν τα Εκπαιδευτήρια πριν τις εξετάσεις μπορούν να κλείσουν ραντεβού για ενημερωτική επίσκεψη, απευθυνόμενοι στο τηλεφωνικό κέντρο (τηλ. επικοινωνίας: 26340 - 21607).

 « Επιστροφή

 

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου