Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

«Γνωρίζοντας τη μικρότερη μονάδα ζωής...το κύτταρο»

Τον μαγικό κόσμο του κυττάρου είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν οι μαθητές/μαθήτριες της Στ’ τάξης δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΝΟΥ την Παρασκευή 29 Μαρτίου.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της ενότητας της Φυσικής «Έμβια-Άβια», τα παιδιά επισκέφθηκαν το εργαστήριο Βιολογίας του Γυμνασίου - Λυκείου του σχολείου μας, όπου με τη βοήθεια της καθηγήτριας Βιολογίας κας Νάντιας Μαραζιώτη, μελέτησαν τον μαγικό κόσμο του κυττάρου. Με φυτά από τον προαύλιο χώρο του σχολείου, δημιούργησαν τα δικά τους παρασκευάσματα, παρατήρησαν στο μικροσκόπιο κάποια από τα χαρακτηριστικά των φυτικών κυττάρων και ως «μικροί ερευνητές» έβγαλαν στο τέλος τα δικά τους συμπεράσματα.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου