Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Ομαλή Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο! (συνέχεια)

Εν συνεχεία του προγράμματος «Ομαλή Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο», την Τρίτη, 9 Απριλίου, οι μαθητές της Στ΄ τάξης του δημοτικού, είχαν για δεύτερη φορά τη δυνατότητα να γίνουν για μια μέρα μέλη της μαθητικής κοινότητας του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, ακολουθώντας το ωρολόγιο πρόγραμμα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, παρακολούθησαν μαθήματα Χημείας, Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, Τεχνολογίας, Βιολογίας και Οικιακής Οικονομίας, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν για τα καινοτόμα Ευρωπαϊκά Προγράμματα διαθεματικού χαρακτήρα, που υλοποιούνται τόσο στο Γυμνάσιο όσο και στο Λύκειο από τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Πάνου σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου