Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Επίσκεψη Δ’ τάξης στο εργοστάσιο πλαστικών «Κοτρώνης»

Την Πέμπτη, 11 Απριλίου, η Δ' τάξη του δημοτικού, επισκέφτηκε το εργοστάσιο “Πλαστικά Κοτρώνη". Με αφορμή την ενότητα της Μελέτης Περιβάλλοντος "Βιομηχανία και επαγγέλματα" η επίσκεψη είχε ως στόχο τα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά πώς οργανώνονται τα διάφορα επαγγέλματα σε μια επιχείρηση. Με την καθοδήγηση ειδικά σχεδιασμένων φύλλων εργασίας από τις εκπαιδευτικούς των τάξεων, τα παιδιά κλήθηκαν να συλλέξουν πληροφορίες για την επιχείρηση και την οργάνωση του ανθρώπινου δυναμικού της (οργανόγραμμα), να ανακαλύψουν τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται κάθε επάγγελμα, να δουν και να καταγράψουν με τι ασχολείται κάθε τομέας καθώς και ποιες ειδικότητες απασχολεί. Τέλος συνομίλησαν με εργαζόμενους της επιχείρησης, οι οποίοι τους ενημέρωσαν για την προσωπική τους δουλειά, καθώς και τα πιο απαιτητικά και ενδιαφέροντα μέρη της.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου