Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Οι διακρίσεις στον διαγωνισμό Καγκουρό

Για μια ακόμη χρονιά, τo σχολείο μας διεξήγε ως εξεταστικό κέντρο τον Διεθνή Μαθηματικό διαγωνισμό «Καγκουρό» και με χαρά ανακοινώνει τις διακρίσεις για το έτος 2019. Κάθε χρόνο η συμμετοχή των μαθητών αυξάνεται και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού αποδεικνύει τη θέληση για μάθηση και την ευρύτητα του γνωστικού πεδίου των συμμετεχόντων μαθητών.
Από όλες τις συμμετοχές, ορισμένες διακρίθηκαν. Οι διακρίσεις προκύπτουν ως εξής: Από όλα τα γραπτά των μαθητών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό πανελλαδικά, διακρίνεται το ένα καλύτερο κάθε έξι. Δηλαδή, αν σε ένα επίπεδο διαγωνίστηκαν 600 μαθητές σε όλη την Ελλάδα, διακρίνονται οι 100 που είχαν τα καλύτερα γραπτά.
Συγκεκριμένα:
Σε σύνολο ενενήντα οκτώ (98) συμμετοχών στο εξεταστικό κέντρο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, διακρίθηκαν δεκαεννέα (19) παιδιά εκ των οποίων οι δώδεκα (12) ήταν μαθητές μας.
Για όσους έλαβαν διάκριση προβλέπεται η απονομή αναμνηστικών δώρων από τον διοργανωτή του διαγωνισμού.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό!

 

kangaroo dim 

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου