Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Ε΄ τάξη: Επίσκεψη στο Ίδρυμα Ευγενίδου και στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποίησαν οι μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης, συνοδεία των εκπαιδευτικών των τμημάτων τους, την Πέμπτη 23 Μαΐου. Τα παιδιά επισκέφθηκαν τον χώρο του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου, όπου παρακολούθησαν μια εντυπωσιακή ψηφιακή προβολή με τίτλο «Ζωή στο σύμπαν». Κομήτες, γαλαξίες, πλανήτες και δορυφόροι ζωντάνεψαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών, που καθ΄ όλη τη διάρκεια της προβολής παρακολουθούσαν με μεγάλο ενδιαφέρον το μοναδικό θέαμα και τις σημαντικές πληροφορίες! Κι εφόσον η σχολική χρονιά οδεύει προς το τέλος της, δε θα μπορούσαμε παρά να ολοκληρώσουμε την εκδρομή μας με μια ενδιαφέρουσα περιήγηση στο πάρκο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για χαλάρωση και παιχνίδι!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου