Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Όμιλος Καλαθοσφαίρισης

basket

Στον όμιλο της Καλαθοσφαίρισης συμμετέχουν οι μαθητές/τριες των Ε’ και ΣΤ’ τάξεων του Δημοτικού, με σκοπό να συγκροτήσουν τις αντιπροσωπευτικές ομάδες Basketball των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΝΟΥ.
Στον όμιλο οι μαθητές/τριες θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την ατομική τεχνική τους, να καλλιεργήσουν πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας και να μάθουν να αγωνίζονται δίκαια με σεβασμό στον αντίπαλο. Επίσης θα γνωρίζουν τους Βασικούς Κανονισμούς του Αθλήματος.
Οι αντιπροσωπευτικές ομάδες Basketball κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς θα συμμετάσχουν σε φιλικούς και επίσημους αγώνες με ομάδες και σχολεία της ευρύτερης περιοχής.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου