Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Όμιλος Θεατρικού παιχνιδιού

theatro


Ο όμιλος θεατρικού παιχνιδιού έχει απώτερο στόχο την εξοικείωση των παιδιών με την ομαδοσυνεργατική μέθοδο και τις βιωματικές μαθησιακές δραστηριότητες.
Η παντομίμα, οι δραματοποιήσεις, τα παιχνίδια ρόλων-εμπιστοσύνης-συνεργασίας-επικοινωνίας ενθαρρύνουν τη δημιουργική έκφραση και επιδιώκουν τη γνωριμία του παιδιού με τον εαυτό του, την ανάπτυξη των φυσικών και διανοητικών ικανοτήτων, την καλλιέργεια του ψυχικού κόσμου καθώς και την διαμόρφωση αισθητικής - καλλιτεχνικής αντίληψης.

« Επιστροφή

 

 

Παρουσίαση δραστηριοτήτων στον όμιλο "Θεατρικού παιχνιδιού" 

 

Όμιλος Θεατρικού Παιχνιδιού - Σωματικό θέατρο και αυτοσχεδιασμός
(Εαρινό εξάμηνο 2013)

Σώματα και αντικείμενα σε κίνηση. Δουλέψαμε με άξονα το σύγχρονο χορό και το θέατρο αντικειμένων σε συνδυασμό με τις τεχνικές της ουδέτερης μάσκας και του contact improvisation. Απώτερος σκοπός η αναζήτηση ενός προσωπικού τρόπου θεατρικής κίνησης και έκφρασης.
Ο όμιλος επικεντρώθηκε στη δημιουργική διαδικασία της σύνθεσης και στην εξέλιξη των συμμετεχόντων ως performer. Στόχος ήταν η δημιουργία σκηνικών συνθέσεων που παρουσιάστηκαν στα πλαίσια της Τελετής Λήξης.

Πατήστε να δείτε το σχετικό βίντεο

 

Share on Facebook

ΧΟΡΗΓΙΕΣ

lazos-small

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στηρίζουν τον αθλητισμό!

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου, πάντα αρωγός στις προσπάθειες προώθησης του αθλητικού ιδεώδους και του πολιτισμού, στήριξαν την προσπάθεια του αθλητή της πάλης Κωνσταντίνου Λάζου που συμμετείχε με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο που έγινε στο Μαρόκο.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΧ.ΕΤΟΥΣ 2015-2016

Τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου» διοργανώνουν διαγωνισμό υποτροφιών μεταξύ των μαθητών της ΣΤ' τάξης Δημοτικού όλων των σχολείων, ιδιωτικών και δημόσιων της ευρύτερης περιοχής, που το σχολικό έτος 2015- 2016 θα φοιτήσουν στην Α' τάξη του Γυμνασίου.

Οι μαθητές-τριες θα εξεταστούν στην ύλη της Νέας Ελληνικής Γλώσσας και των Μαθηματικών της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου