Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Τη Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε, στα Εκπαιδευτήριά μας , εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Παραγωγή γραπτού λόγου μέσα από διαθεματικές προσεγγίσεις». Εισηγήτρια ήταν η κυρία Αναστασία Ευσταθίου, Master στις επιστήμες της Αγωγής και συγγραφέας.

Το σεμινάριο οργανώθηκε από την επιστημονική και παιδαγωγική σύμβουλο των Εκπαιδευτηρίων μας κυρία Παναγιώτα Παπούλια- Τζελέπη, Ομότιμο Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το σεμινάριο είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συγκέντρωσε τα βλέμματα όχι μόνο των εκπαιδευτικών των εκπαιδευτηρίων μας αλλά και αρκετών συνάδελφων τους από τα δημόσια σχολεία της ευρύτερης περιοχής της Ναυπάκτου.

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου