Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Νεοελληνική Λογοτεχνία - Α΄ Γυμνασίου

Τα Χριστούγεννα των Ποιητών

Τάξη: Α΄ Γυμνασίου
Ημ/νία: 20/12/2012
Υπευθ. Καθηγ: Μαρία Πρωτοψάλτη, Δημήτρης Σιούτης

Οι μαθητές/τριες της Α΄Γυμνασίου Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Γιώργος Λαγαρός, Δημήτρης Σακελλαρόπουλος, Βύρων Ζιαμπάρας, Εβελίνα Πετραλιά, Μαριλία Ζαχαροπούλου συνεργάστηκαν με τους καθηγητές τους και δημιούργησαν ένα υπέροχο λεύκωμα. Ερεύνησαν, μελέτησαν και επέλεξαν αγαπημένα ποιήματα ελλήνων ποιητών και τα ζευγάρωσαν με παλιές καρτ ποστάλ των αρχών του περασμένου αιώνα. Με τον τρόπο αυτό προσπάθησαν να προσεγγίσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων. Δημιούργησαν έτσι ένα θαυμάσιο λεύκωμα το οποίο εκτυπώθηκε και δόθηκε ως δώρο σε αγαπημένους και φίλους, αντάμα με τις ευχές τους για αγαπημένα Χριστούγεννα. Παράλληλα, το λεύκωμα με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών ψηφιοποιήθηκε σε e-book. Ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα που καλλιέργησε την αισθητική παιδεία όλων μας!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου