Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός «ΚΑΙΤΗ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ» 2013 - Α΄ & Β΄ Γυμνασίου

Τάξη: Α΄& Β΄ Γυμνασίου
Ημ/νία: 24/05/2013
Υπευθ. καθηγ.: Τσελεπίδου Δέσποινα

Στα πλαίσια του Α΄ Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Πρωτόλειου Διηγήματος στη «Μνήμη Καίτης Λασκαρίδη» για το σχολικό έτος 2012 - 2013, δύο μαθήτριες του Γυμνασίου μας, η Αγγελίνα Μπανιά και η Ζαμίλε Καμπά, μαθήτριες της Α΄ και Β΄ Γυμνασίου αντίστοιχα, αξιοποιώντας τις εκφραστικές τους ικανότητες και ενεργοποιώντας τη φαντασία τους, συμμετείχαν ενεργά στο διαγωνισμό με τη συγγραφή δύο εξαίρετων διηγημάτων. Στόχος του διαγωνισμού ήταν η ενίσχυση της αυτοέκφρασης των εφήβων και η υποστήριξη του μαθήματος της Λογοτεχνίας και της Έκθεσης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

« Επιστροφή

 

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου