Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

«Έτος Γ. Αθανασιάδη – Νόβα» το σχολικό έτος 2016-2017 για τα Εκπαιδευτήρια Πάνου

Συνάντηση με τον κ. Αριστείδη Σισμάνη, Καθηγητή Ιατρικής, απόγονο της γνωστής οικογένειας των Σισμαναίων της Επανάστασης του 1821 και θετό γιο του ποιητή και πολιτικού Γ. Αθανασιάδη Νόβα πραγματοποίησε αντιπροσωπεία καθηγητών του Γυμνασίου και του Λυκείου των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου». Στη συνάντηση έγινε στον κ. Σισμάνη γνωστή η πρόθεση του Σχολείου μας να αφιερώσει το σχολικό έτος 2016-2017 στον ποιητή και πολιτικό, με καταγωγή από τη Ναύπακτο, Γ. Αθανασιάδη – Νόβα. Με αφορμή το γεγονός ότι το 2017 συμπληρώνονται 30 χρόνια από τον θάνατο του συντοπίτη μας, θα ονομαστεί το σχολικό έτος «Έτος Γ. Αθανασιάδη – Νόβα» και θα διοργανωθεί ένα διαθεματικό πρόγραμμα με ποικίλες δράσεις, που θα φωτίζουν τις πτυχές, του λογοτέχνη, του Ακαδημαϊκού, του ευεργέτη, του πολιτικού αλλά και του ανθρώπου, που έγραφε με το ψευδώνυμο Γ. Αθάνας.

 

180716_00

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου