Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γυμνάσιο: Εργασία της Α΄ Γυμνασίου στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών

Οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου πραγματοποίησαν εργασία στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών, προσπαθώντας να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με το νέο διδακτικό αντικείμενο.

Εργάστηκαν συλλογικά αλλά και ατομικά, βρίσκοντας εταιρίες και προϊόντα με λέξεις αρχαιοελληνικές και ονόματα θεών – ηρώων – ιστορικών προσώπων. Άντλησαν πληροφορίες από το διαδίκτυο και στηριζόμενοι στις ιστορικές τους γνώσεις και με τη βοήθεια της φιλολόγου κας. Μπαλαμπάνη Ανδριάνας, που λειτούργησε συμβουλευτικά, δημιούργησαν power point και κολάζ.

Προσπάθησαν, λοιπόν, με έναν ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο να δώσουν το στίγμα και τη διάρκεια της αρχαίας ελληνικής γλώσσας μέχρι σήμερα και τόνισαν τη σημαντικότητα της διδασκαλίας του μαθήματος που αδιαμαρτύρητα αναδεικνύει τον πολιτισμό και την ιστορία μας!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου